Informațiile din cadrul acestei secțiuni despre leucemia cu celule păroase vă pot ajuta în comunicarea cu membrii echipei de tratament pentru ca să vă asumați un rol activ în ceea ce privește tratamentul dumneavoastră. Este important pentru a putea face față bolii să știți la ce să vă așteptați și să fiți capabil să luați decizii informate despre tratamentul cancerului. Puteți frunzări secțiunile pe care doriți să le citiți acum și să continuați să citiți oricând vă simțiți pregătit pentru mai multe informații.

Ce este leucemia cu celule păroase?

Leucemia cu celule păroase este un tip de cancer de sânge cu evoluție lentă care începe în măduva osoasă. Boala este o formă de leucemie cronică limfatică.
Multe persoane cu leucemie cu celule păroase trăiesc ani de zile o viață de bună calitate cu ajutorul îngrijirilor medicale.

Ce ar trebui să știți

Leucemia cu celule păroase este un tip de leucemie cronică limfatică.
Hematologii și oncologii sunt specialiști care tratează persoanele cu leucemie cu celule păroase sau alte tipuri de cancer.

Medicamentul cladribină este tratamentul inițial pentru majoritatea persoanelor cu leucemie cu celule păroase.

Rata de 5 ani de supraviețuire fără evenimente negative după tratament este de aproximativ 90% în cazul pacienților tratați inițial cu medicamentul cladribină. Folosirea terapiei cu cladribină a rezultat într-o rată de remisie completă de 90–92% și o rată de răspuns parțial de 6–8%.

Ce ar trebui să faceți

Să vă întrebați medicul dacă participarea la un studiu clinic este o opțiune bună de tratament pentru dumneavoastră.
Să vorbiți cu medicul dumneavoastră despre analizele de diagnosticare și despre ce înseamnă rezultatele acestora.
Să vorbiți cu medicul dumneavoastră despre toate opțiunile de tratament și despre rezultatele așteptate în urma tratamentului.

0 0 vote
Article Rating