Reteta de sanatate

Reteta de sanatate2017-08-11T12:20:16+02:00

Gătește împotriva cancerului

Gateste impotriva cancerului – este o campanie Oncopedia prin care sperăm să vă ajutăm să vă îmbunătățiți stilul de viață printr-o alimentație sănătoasă. O nutriție corectă nu va învinge singură cancerul, dar cu siguranță va fi una din principalele arme pe care le puteți folosi în această bătălie. Vă invităm într-o călătorie gastronomică în care vom descoperi alimente și ingrediente “magice” anticencerigene aflate aproape pe orice raft sau tarabă din apropiere, dacă nu chiar în cămara voastră. Pe baza acestora puteți prepara rapid și cu plăcere feluri de mâncare delicioase pe baza unor rețete “inventate” special pentru bolnavii de cancer de maeștri bucătari de la celebre școli culinare sau mari restaurante din lume.

Citeste in continuare

Alimente “miraculoase”

Vinul roşu, pentru o viaţă mai bună

11 august 2017|

Vinul roşu este o băutură foarte complexă ce conţine mii de compuşi fitochimici diferiţi. Una din aceste molecule, resveratrolul, se găseşte în cantităţi apreciabile doar în vinul roşu şi pare să aibă multiple efecte pozitive

Ceaiul verde secătuieşte cancerul

2 august 2017|

-eficient mai ales împotirva cancerelor de vezică şi prostată- Ceaiul verde este indispensabil oricărui regim alimentar care îşi propune să prevină cancerul. Dintre toate alimentele, el conţine printre cele mai mari proporţii de molecule anticacerigene.

Load More Posts