Noi abordări în cacerul de creier
- 18 mai 2018
Noi tratamente și abordări sunt testate an de an, în mai toate marile clinici. Este posibil astfel să existe unul potrivit și pentru cazul dvs. Să nu uităm că studiile clinice sunt tratamente încă în stadiu de testare și că, deși este tentant să presupunem că orice tratament nou trebuie să fie mai eficace decât cele existente, din păcate, acest lucru nu este întotdeauna valabil. Asigurați-vă că înțelegeți ce înseamnă un studiu clinic.
Testele pe pacienți se numesc studii clinice. Toate abordările noi prezentate aici fac obiectul unor cercetări în curs. Până când sunt finalizate studiile și se găsesc noi tratamente eficiente, aceste tratamente nu pot fi utilizate ca terapie standard pentru tratarea tumorilor cerebrale.
Citiți despre cauzele tumorilor cerebrale
Cercetătorii din întreaga lume abordează problematica tumorilor din toate direcțiile, de la genetică la noile tehnici chirurgicale, de la noile tactici de atac prin radio și chimiterapie, la noile tehnici de a ține boala sub control și paleație. Participarea la un studiu clinic nu garantează nimic, este doar o șansă pentru dumneavoastră și pentru viitorii pacienți.
Citiți aici despre toate studiile clinice aflate în desfășurare
DISTRIBUIE INFORMATIA
DISTRIBUIE INFORMATIA
O combinație inedită: nanoparticule de cupru și imunoterapie
Combinația dintre nanoparticule și imunoterapie a făcut ca tumorile să dispară complet și, ca urmare, funcționează ca un
Solidaritate de neimaginat a comunității științifice
Specialiștii de la MIT, împreună cu colegii lor din întreaga lume au identificat tipuri specifice de celule care par a fi țintele coronavirusului SARS-Cov-2 cel care cauzează pandemia Covid-19.
Studiu
Când folosim acești doi agenți împreună, vedem eliminarea tumorilor în tot corpul”, a spus Ronald Levy, profesor în oncologie la Universitatea de Medicină Stanford, SUA.
O nouă abordare în imunologie
Noi cercetări sugerează că inducerea unei forme de moarte controlată a celulelor, numită necroptoză, în sau în jurul celulelor tumorale, poate ajuta sistemul imunitar să scape de celulele canceroase.
Cytofon, screening-ul viitorului
Un alt avantaj al abordării citofonului este acela că nu identifică celulele melanomului prin caracteristici moleculare specifice, care pot varia foarte mult de la pacient la pacient.
Premieră în Marea Britanie
Băieții din Marea Britanie vor fi vaccinați contra virusului papiloma uman (HPV). HPV este virusul care cauzează apariţia cancerului de col uterin, oral, anal şi la nivelul zonei genitale.
INTRA IN PORTALUL ONCOPEDIA.RO
Inregistreaza-te in Oncopedia si primeste informatii!
JOIN THE COMMUNITY
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut
iaculis nibh eget felis blandit maximus.