Noi abordări în cacerul de creier
Studiile clinice, o șansă pentru toți

Meduloblastomul este cea mai răspândită formă de cancer la copii, fiind și cea mai gravă
  • Toate noile abordari prezentate aici, fac obiectul unor cercetări în curs.

Noi tratamente și abordări sunt testate an de an, în mai toate marile clinici. Este posibil astfel să existe unul potrivit și pentru cazul dvs. Să nu uităm că studiile clinice sunt tratamente încă în stadiu de testare și că, deși este tentant să presupunem că orice tratament nou trebuie să fie mai eficace decât cele existente, din păcate, acest lucru nu este întotdeauna valabil. Asigurați-vă că înțelegeți ce înseamnă un studiu clinic.

Testele pe pacienți se numesc studii clinice. Toate abordările noi prezentate aici fac obiectul unor cercetări în curs. Până când sunt finalizate studiile și se găsesc noi tratamente eficiente, aceste tratamente nu pot fi utilizate ca terapie standard pentru tratarea tumorilor cerebrale.

Citiți despre cauzele tumorilor cerebrale

Cercetătorii din întreaga lume abordează problematica tumorilor din toate direcțiile, de la genetică la noile tehnici chirurgicale, de la noile tactici de atac prin radio și chimiterapie, la noile tehnici de a ține boala sub control și paleație. Participarea la un studiu clinic nu garantează nimic, este doar o șansă pentru dumneavoastră și pentru viitorii pacienți.

Citiți aici despre toate studiile clinice aflate în desfășurare

AFLA MAI MULTE IN CATEGORIA STIRI MEDICALE

AFLA MAI MULTE IN CATEGORIA STIRI MEDICALE

CITESTE
CITESTE

ASCO 2018
Cancerul pulmonar ar putea fi detectat precoce prin analize de sânge

iulie 23rd, 2018|Stiri medicale|

Rata de supraviețuire a pacienților cu cancer pulmonar crește semnificativ dacă boala este descoperită în stadii incipiente. Totuși, numărul de participanți la programele de screening pentru această afecțiune rămâne redus.

Atenție la durerile de cap!
Simptome ale tumorilor cerebrale

martie 18th, 2018|Info Cancer Creier, Stiri medicale|

Cele mai frecvente simptome ale tumorilor cerebrale sunt durerile de cap și crizele. Este important să rețineți însă ca tumorile cerebrale sunt rare și că există mult mai multe alte afecțiuni

Depistarea precoce face un nou pas înainte
CancerSEEK, un nou test de biopsie lichidă

ianuarie 30th, 2018|Stiri medicale|

CancerSEEK este un nou test de biopsie lichidă. CancerSEEK a demonstrat rezultate promițătoare în detectarea tumorilor canceroase în stadii incipiente.

INTRA IN PORTALUL ONCOPEDIA.RO

Inregistreaza-te in Oncopedia si primeste informatii!

JOIN THE COMMUNITY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut
iaculis nibh eget felis blandit maximus.

SOCIAL MEDIA

2020-03-18T13:02:18+02:00

Comenteaza