Imoprtanța dietei în vindecarea cancerului

Ce înseamnă o dietă sănătoasă în cancer
 • Program de formare a personalului medical în domeniul nutriției clinice

Spitalul de Sfantul Pantelimon implementeaza proiectul „Program de formare a personalului medical in domeniul nutritiei clinice in scopul reducerii morbiditatii pacientului oncologic”. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor din sectorul medical, în domeniul prioritar de sănătate “Cancer”. Acesta este un program de formare specifică în domeniul utilizării nutriției clinice, în scopul reducerii morbidității pacientului oncologic.

Astfel, la Sfântul Pantelimon vor fi “școliți” 600 de profesioniști din domeniul medical cărora li se va asigura un nivel înalt de calitate al formării, prin actualizarea programelor existente și prin participarea la schimburi de experiență/schimburi de bune practici, în domeniile prioritare de sănătate, pentru promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, având ca prioritate creșterea accesului la servicii durabile și de înalta calitate în domeniul asistenței medicale.

Prin proiect, 220 de medici specialiști și 380 de asistenți medicali din domeniu, vor participa la cursuri de educație medicală continuă, teoretice și practice, cursuri care vor fi acreditate.

De asemenea, 60 de persoane din grupul țintă, vor participa la activități de schimb de bune practici și schimburi de experiență în state membre ale Uniunii Europene, concretizate în cursuri și workshopuri la congresele internaționale, în domeniul nutriției clinice la pacientul oncologic. (Oncopedia.ro)

DISTRIBUIE INFORMATIA

DISTRIBUIE INFORMATIA

AFLA MAI MULTE IN CATEGORIA NUTRITIE

AFLA MAI MULTE IN CATEGORIA NUTRITIE

CITESTE
CITESTE

INTRA IN PORTALUL ONCOPEDIA.RO

Inregistreaza-te in Oncopedia si primeste informatii!

JOIN THE COMMUNITY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut
iaculis nibh eget felis blandit maximus.

  SOCIAL MEDIA

  0 0 votes
  Article Rating
  2020-03-11T14:25:44+03:00
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Go to Top