Ingrediente

Timp de preparare: 1 oră şi 30 de minute

Dificultate: medie

Acest preparat merge de minune alături de o salată de spanac, zic meseriaşii.

  • O foaie de plăcintă de 23 de centimetri diametru, făcută în casă sau din comerţ, încercaţi şi magazinele musulmane.
  • 4 linguri muştar de Dijon
  • 150 g (o cană) de brânză rasă (mozzarela, cheddar sau ce vă mai trece prin cap)
  • 4 roşii coapte, tăiate felii
  • Sare, piper măcinat, după gust
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi
  • Un sfert de cană arpagic proaspăt, tocat
  • O treime de cană busuioc verde, tăiat
  • Ulei de măsline

Mod de preparare

Încălziţi cuptorul la 180 de grade.

Ungeţi foaia de plăcintă cu muştar. Adăugaţi brânza şi aşezaţi deasupra feliile de roşii. Condimentaţi cu sare şi piper, apoi adăugaţi usturoiul.

Ţineţi la cuptor 2030 de minute, până aluatul devine auriu.

Scoateţi din cuptor, adăugaţi arpagicul şi busuiocul şi stropiţi cu ulei de măsline.

0 0 votes
Article Rating