Profit sănătate

  • Medisprof Cluj

Medisprof Cancer Center din Cluj-Napoca este un nou spital privat destinat tratamentelor oncologice inaugurat în ianuarie 2018. Construcția noului spital s-a realizat în aproximativ 18 luni și a necesitat investiții de peste 12 milioane euro. Partenerul Medisprof a fost UniCredit, care a susținut realizarea construcției centrului de diagnostic și tratament și achiziția de echipamente, printr-o finanțare agregată de peste 7 milioane de euro.

“Noi am început acum 7 ani cu o clinică de oncologie de zi, care a crescut între timp și am extins serviciile. Acolo facem numai partea de administrare de tratamente și prin contracte externe facem restul serviciilor, iar cu noul spital aproape toate serviciile vor fi interne”, a precizat dr. Adrian Udrea, director medical și co-fondator Medisprof Cancer Center.

Proiectul de dezvoltare a spitalului a început acum 4 ani, când un consultant a vorbit conducerii despre nevoia de a dezvolta radioterapia în România. Deși Medisprof tocmai inaugurase o extindere a actualei clinici, dublând suprafața precedentă, a fost luată decizia de a căuta un teren pentru a dezvolta un un spital integrat de oncologie, care să răspundă nevoilor cât mai multor pacienți. În prima parte a anului 2014 a fost achiziționat terenul și a fost început proiectul de arhitectură.

“Ne dorim ca noul centru să devină un punct de referință în domeniul medical, deoarece are o structură privată medicală și în același timp permite accesul pacienților la tratamente oncologice noi în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate”, a menționat dr. Adrian Udrea.

La Medisprof Cancer Center pot fi tratați pacienți aparținând tuturor claselor sociale. Serviciile oferite de Medisprof Cancer Center sunt: chimioterapie în regim de spitalizare de zi, radioterapie, imagistică, laborator propriu de analize, psihologie, nutriție și consiliere genetică. Pe lânga aceste servicii, pacienții și aparținătorii vor putea beneficia de o farmacie cu circuit deschis, o patiserie cu terasă, serviciu de gardă telefonic cu personal medical în afara orarului de lucru și peste 60 de locuri de parcare cu acces la intrarea principală.

Partenerul bancar al Medisprof UniCredit Bank a declarant prin Septimiu Postelnicu, seful diviziei de retail: “Pentru noi, domeniul sănătații este unul de mare interes, dat fiind că vorbim despre companii sustenabile, capabile să producă plusvaloare și locuri noi de muncă dar, în același timp, au și un impact extrem de pozitiv în comunitățile în care își desfașoară activitatea. Medisprof este, din acest punct de vedere, un exemplu de bune practici în domeniu”. (Oncopedia.ro)

AFLA MAI MULTE IN CATEGORIA ACTUALITATI

AFLA MAI MULTE IN CATEGORIA ACTUALITATI

CITESTE
CITESTE

INTRA IN PORTALUL ONCOPEDIA.RO

Inregistreaza-te in Oncopedia si primeste informatii!

JOIN THE COMMUNITY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut
iaculis nibh eget felis blandit maximus.

SOCIAL MEDIA

0 0 vote
Article Rating
2020-03-18T14:49:12+03:00
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments