Jeleu de răchiţele cu aromă de arţar şi portocale

/, Reteta de Sanatate/Jeleu de răchiţele cu aromă de arţar şi portocale

Jeleu de răchiţele cu aromă de arţar şi portocale

Ingrediente

Timp de preparare: 20 de minute

Dificultate: redusă – 4 porții

  • Citricele se decojesc. Este important să îndepărtaţi cu atenţie pieliţa albă-amăruie.
  • 300g (două căni) răchiţele
  • 175ml sirop de arţar
  • Coajă rasă de la o portocală
  • Două portocale tăiate

 

Mod de preparare

Citricele se decojesc. Este important să îndepărtaţi cu atenţie pieliţa albă-amăruie.

Turnaţi răchiţelele în siropul de arţar şi daţi-le în fiert. Adăugaţi coaja rasă de portocală şi fierbeţi la foc mic timp de 10 minute fără capac. Adăugaţi portocalele şi fierbeţi la foc mic încă 5 minute.

Eric Harvey, bucătar instructor la Ecolle Hoteliere de la Capitalle, Quebec

2017-07-12T14:35:10+00:00