Noi tratamente și abordări sunt testate an de an, în mai toate marile clinici. Este posibil astfel să existe unul potrivit și pentru cazul dvs. Să nu uităm că studiile clinice sunt tratamente încă în stadiu de testare și că, deși este tentant să presupunem că orice tratament nou trebuie să fie mai eficace decât cele existente, din păcate, acest lucru nu este întotdeauna valabil. Asigurați-vă că înțelegeți ce înseamnă un studiu clinic.

Testele pe pacienți se numesc studii clinice. Toate abordările noi prezentate aici fac obiectul unor cercetări în curs. Până când sunt finalizate studiile și se găsesc noi tratamente eficiente, aceste tratamente nu pot fi utilizate ca terapie standard pentru tratarea tumorilor cerebrale.

Citiți despre cauzele tumorilor cerebrale

Cercetătorii din întreaga lume abordează problematica tumorilor din toate direcțiile, de la genetică la noile tehnici chirurgicale, de la noile tactici de atac prin radio și chimiterapie, la noile tehnici de a ține boala sub control și paleație. Participarea la un studiu clinic nu garantează nimic, este doar o șansă pentru dumneavoastră și pentru viitorii pacienți.

Citiți aici despre toate studiile clinice aflate în desfășurare